PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andbank nomena a Baltar com a secretari general

El grup financer aposta per un procés d’internacionalització

Per EL PERIÒDIC

Pol i Cabanes presenten el nou curs PAPI, ahir a Andbank.
Pol i Cabanes presenten el nou curs PAPI, ahir a Andbank.
Andbank va nomenar ahir a Jacobo Baltar com a nou Secretari General del Grup i del Consell de l’entitat. Baltar també serà responsable de la supervisió de les filials internacionals i dependrà d’Antonio Castro, Director General Adjunt de Serveis Corporatius.
 
Segons informa l’entitat bancària, el nomenament s’emmarca «dins del procés d’internacionalització que està desenvolupant el Grup Andbank des de 2008» i amb la seva voluntat de «reforça el compromís amb el bon govern corporatiu i amb la captació de professionals de primer nivell».
 
El currículum de Baltar / Baltar compta amb una àmplia experiència professional en l’àmbit de l’assessoria jurídica i de la regulació financera. Arriba procedent de CaixaBank, on era Director d’Assessoria Jurídica Corporativa Internacional a Londres. Anteriorment, també va ser Secretari General de Barclays a Espanya i Director d’Assessoria Jurídica d’aquesta entitat.
Tot i això, el nou Secretari General del Grup Andbank va començar la seva activitat professional en l’àmbit dels despatxos d’advocats internacionals: primer a Uría Menéndez, després a Garrigues i, per últim, a Baker & McKenzie. És Llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid i té un Màster d’Assessoria Jurídica i Global MBA per l’IE Business School. Així mateix, va exercir com a professor associat de Dret dels Mercats Financers a la Universitat Carlos III de Madrid. 

Tres anys col·laborant amb la iniciativa PAPI / Andbank va renovar ahir la seva col·laboració amb la Creu Roja d’Andorra per seguir tirant endavant el projecte PAPI. Dita iniciativa té el propòsit de formar els estudiants d’entre 10 i 11 anys dels tres sistemes educatius en matèria de primers auxilis. Malgrat que el projecte ja fa nou anys que funciona, aquest serà el tercer que ambdues entitats col·laboren. Al llarg de l’edició passada, es van formar 718 escolars, i la previsió per a enguany és mantenir o superar dit nombre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT