PUBLICITAT

Andorra la Vella

Vela, López i Sánchez, candidats a la nova executiva del PS

El partit renovarà els seus òrgans directius durant el quinzè congrés ordinari

Per EL PERIÒDIC

Candidats del PS
Candidats del PS | PS
El Partit Socialdemòcrata (PS) ha tancat el termini de presentació de candidatures per a la renovació dels òrgans directius de la formació que ha de tenir lloc durant el quinzè congrés ordinari que se celebrarà aquest dissabte.

Per a encapçalar la nova executiva s’ha postulat una llista liderada per Susanna Vela, com a primera secretària; Pere López, com a president; i Carles Sánchez, com a secretari d’organització. La candidatura haurà de ser validada pels militants i afiliats. Durant el congrés ordinari, que  se celebrarà a partir de les 9.45 hores a l’Art Hotel d’Andorra la Vella, també s’hauran d’escollir la resta de membres de l’executiva, així com els integrants del comitè directiu. A més, el congrés servirà per fer balanç de la feina realitzada per l’executiva sortint, així com pels consellers generals i comunals socialdemòcrates.
 
Els candidats / Vela va ser ministra d’Educació i Cultura durant els dos anys de Govern del PS i posteriorment va ser escollida secretària d’organització de la formació, càrrec que ocupa actualment. D’altra banda, López, que actualment és conseller general del PS i president del grup parlamentari mixt, va ser conseller a la minoria del comú de la Massana (2007-2009) i ministre de Finances amb el Govern del PS. Pel que fa a Sánchez, els darrers dos anys ha estat membre de l’executiva del PS com a vocal i del directiu. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT