PUBLICITAT

La fira mostrarà el projecte per embellir Meritxell

La mostra, que es farà del 27 al 29 d’octubre, costa 310.000 euros

El cònsol menor, Marc Pons, i Marsol en la presentació de la fira, ahir.
El cònsol menor, Marc Pons, i Marsol en la presentació de la fira, ahir. | Comú d\'Andorra la Vella
La 39a Fira d’Andorra la Vella, que tindrà lloc del 27 al 29 d’octubre, tindrà com a novetat que donarà a conèixer als ciutadans com quedarà el projecte d’embelliment de Meritxell. En  aquest sentit, l’estand del Comú d’Andorra la Vella inclourà una mostra del granit i del paviment del carrer, així com part del mobiliari urbà com les papereres, els bancs o uns tòtems que aniran al llarg de la via, va apuntar ahir la cònsol major de la capital, Conxita Marsol.  De moment, les associacions de comerciants ja coneixen el projecte i ara es donarà a conèixer als ciutadans. «Farem un estand perquè la gent comenci a veure com serà l’avinguda Meritxell amb una mostra dels materials i el mobiliari urbà», va destacar Marsol en una roda de premsa. 
 
Aquesta, però, no serà l’única infraestructura que el comú de la capital donarà a conèixer als ciutadans. També mostrarà com serà el projecte de remodelació de la façana del gimnàs dels Serradells, que té un cost de 2,2 milions d’euros. Aquest centre esportiu compta amb uns 4.000 abonats. Segons la cònsol, aquest són dos dels projectes més importants que durà a terme el comú en aquest mandat i, per això, es vol aprofitar l’afluència de la fira per donar-los a conèixer.
 
310.000 euros de pressupost / La fira ha comptat en l’edició d’enguany amb un pressupost de 310.000 euros. La mostra tindrà uns 200 expositors que són, aproximadament, els mateixos que l’any passat, segons va detallar la consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina. Aquests estands es repartiran entre uns 1.000 metres quadrats. 
 
Pel que fa a l’envelat, Marsol va explicar que ja s’està instal·lant. Enguany el comú ha licitat el projecte a una altra companyia, ja que la de l’any passat va entregar la infraestructura amb retard. «Vam estar a punt de suspendre la fira», va dir Marsol. 
El repte d’enguany és arribar com a mínim als 70,000 visitants, que són els que hi van acudir l’any passat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT