PUBLICITAT

ORDINO

Homenatge a Narciso Yepes en la cloenda del festival

L'últim concert del festival serà el del Trío Desconcierto

Per EL PERIÒDIC

L’ONCA i Ignacio Yepes en una actuació anterior.
L’ONCA i Ignacio Yepes en una actuació anterior. | JULI BARRERO
El 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà finalitza el cap de setmana amb dos espectacles, l’un dedicat a Yepes i l’altre del el Trío Desconcierto. 
 
Sota el títol Record a Narciso Yepes i a la seva guitarra, l’ONCA durà a terme un concert homenatge als 20 anys de la mort de Narciso Yepes (1927-1997). El programa el dirigirà el fill del mestre, Ignacio Yepes, i comptarà amb el guitarrista Javier Somoza. El concert tindrà lloc divendres a les nou del vespre a l’Auditori Nacional. Com a peça principal es podrà escoltar el Concierto de Aranjuez, de Joaquín Rodrigo, l’obra que va donar a conèixer Yepes. A continuació, l’ONCA i Ignacio Yepes fill recordaran el mestre amb la Simfonia núm. 4 en la major, op. 90, Italiana, de Felix Mendelssohn.
 
I diumenge, a l’església d’Ordino, a les 12 del migdia, el tercet de guitarres Trío Desconcierto oferirà un recorregut per diferents estils de dansa que han sorgit en latituds i cultures molt diverses, des de danses folklòriques fins a urbanes modernes, passant per la cueca xilena, el vals europeu i el tango argentí. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT