PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El vigent campió de Primera posa a prova al líder

El Vall Banc i el Lusitans protagonitzen el duel de la cinquena jornada

Per El Periòdic

El Lusitans, en el partit contra l’Encamp de la setmana passada.
El Lusitans, en el partit contra l’Encamp de la setmana passada. | FAF
No hi ha cap dubte de què el plat fort de la cinquena jornada a la Lliga Multisegur Assegurances, la Primera Divisió, enfrontarà el Vall Banc Santa Coloma contra el Lusitans. O el que és el mateix: el vigent campió contra el líder.
 
Serà el darrer partit de demà a la Borda Mateu, a les sis de la tarda. El Lusitans es presenta a la gran cita amb la confiança que li ha proporcionat els dos triomfs seguits, davant Engordany i Nóbrega Constructora Encamp, i amb un Carlos Gomes molt fi de cara a porteria, ja que ha marcat 3 gols en els 4 primers partits . Davant, però, hi haurà l’equip de Richard Imbernón, el que està manant al futbol andorrà en els darrers anys, que després de guanyar els dos primers partits ha empatat amb el Tic Tapa Sant Julià i ha perdut contra l’Engordany.
 
El conjunt lauredià, per cert, és l’únic a Primera que es manté invicte i sortirà a escena en el penúltim partit de la jornada, a les 16.00 hores, davant l’únic que no ha estrenat el seu caseller de punts i que per tant és el cuer de la categoria: la Penya Encarnada. 
 
La UE Santa Coloma buscarà a les 13.00 hores a Alàs mantenir la bona ratxa d’un empat i un triomf, després de perdre els dos primers partits, contra un Nóbrega Construccions Encamp que no acaba d’aixecar el vol i per començar el dia, a la Borda Mateu al migdia, espera un entretingut Engordany-Inter d’Escaldes.
 
Pel que fa a la Lliga Biosphere, els dos equips que comparteixen la primera posició de la classificació, l’Assegurances Generals FC Ordino i l’M-Perruquers Atlètic d’Escaldes, s’enfronten entre sí demà a les 20.00 hores al Centre d’Entrenamenty de la FAF-2. Completen la jornada Atlètic Amèrica-Lusitans B, UE B-Rangers, Carroi-Encamp B i La Massana-Jenlai.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT