PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús estrena la nova moto de SuperSport a les lliures de Xerès

Problemes tècnics i l’estat físic impedeixen l’andorrà rendir al màxim a la cita mundialista

Per El Periòdic

Cardelús pujant a la Yamaha, ahir a les sessions lliures de Xerès.
Cardelús pujant a la Yamaha, ahir a les sessions lliures de Xerès. | CRT
Xavi Cardelús va pilotar ahir, per primera vegada, la Yamaha YZF R6 del Race Department ATK#25 a la primera sessió d’entrenaments lliures corresponents a la penúltima cursa del Campionat del Món de Supersport que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Jerez.
 
Petits problemes tècnics, juntament amb la seva condició física han impedit que el pilot andorrà pogués rendir al cent per cent; a la jornada matinal va sorgit un inconvenient amb el canvi de marxes de la moto i, al llarg de tot el dia, Cardelús va tenir problemes amb la seva mà dreta lesionada ja que la moto de Supersport vibra molt més que la Kalex de Moto2 i aquesta circumstància va incidir directament en el seu rendiment perquè s’havia d’aturar cada cinc voltes amb dolor i inflamació.
 
«Ha estat una jornada més complicada del que podíem preveure des del punt de vista físic. Malgrat els problemes, he anat evolucionant i adaptant-me al pilotatge. Espero seguir millorant demà, estar en condicions de poder completar la cursa i fer-ho amb un bon rendiment», va explicar. Avui, una sessió lliure més, la classificatòria i demà la cursa a les 11.30 hores, que s’emetrà per Esports3, Teledeporte i Eurosport.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT