PUBLICITAT

ORDINO

Trío Desconcierto acomiada el Festival Narciso Yepes

El tercet de guitarres interpreta les danses d’arreu del món

Per EL PERIÒDIC

Una espectadora fa una foto del Trío Desconcierto, ahir a l’església.
Una espectadora fa una foto del Trío Desconcierto, ahir a l’església. | ANA / M. M.
Fa un any i mig, el tercet de guitarres Trío Desconcierto va actuar per primera vegada a l’església parroquial d’Ordino i ahir ho va tornar a fer per cloure el 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà. El tercet va expressar un sentiment d’il·lusió molt especial: «Tocar en aquest espai i en aquest festival és quelcom important per a nosaltres, Narciso Yepes és un referent per a tots els guitarristes i formar part d’un festival que porta aquest nom és un gran orgull», va expressar abans del concert el membre del grup Simón Maisano, informa l’ANA. 
 
Una vuitantena de persones van assistir al concert. El Trío Desconcierto va interpretar un recorregut per diferents estils de dansa que han sorgit en latituds i cultures molt diverses, des de danses folklòriques fins a urbanes modernes, passant per la cueca xilena, el vals europeu i el tango argentí. El trio va seleccionar, del seu repertori, el que sorgeix de les danses amb l’objectiu de «mostrar totes les danses que es fan arreu del món», va ressaltar un altre integrant del grup David Font. A més, cada obra ha estat arranjada pels components del grup i per altres grans mestres de la guitarra clàssica. 
 
Les diferents nacionalitats dels membres del grup (xilena, andorrana i argentina) aporten una identitat interpretativa fresca i original al seu repertori. «Fem música molt sensible i amb l’aportació de cada punt de vista intentem unir-ho tot perquè sigui una sola veu», va expressar el tercer component Gian Carlo Scevola. 
 
Al 35è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà hi han actuat Miguel Poveda i Candy Dulfer, s’ha organitzat un concert en record de Narciso Yepes amb l’ONCA i la interpretació del Concierto de Aranjuez, dirigit pel seu fill, Ignacio Yepes, i també s’ha presentat una mirada diferent sobre el conte d’Alícia al país de les meravelles. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT