PUBLICITAT

Excel·lència i puresa en l’aire

L’Hotel Plaza és el primer de la península Ibèrica que rep una distinció per la qualitat ambiental

El vestíbul de l’Hotel Plaza d’Andorra la Vella.
El vestíbul de l’Hotel Plaza d’Andorra la Vella. | HOTEL PLAZA
Un aire pur i excel·lent, això és el que poden respirar els clients que van a l’Hotel Plaza d’Andorra la Vella. Aquest establiment ha estat reconegut amb la certificació d’AENOR, dins de la norma UNE 171350, per la seva qualitat ambiental, una distinció que rep per primera vegada un hotel de la península ibèrica. 
 
Per assolir aquesta fita, Rosa Macià, directora Comercial i Màrqueting de l’establiment, remarca que tenen una especial cura per donar el millor confort als seus clients. Per exemple, com que a Andorra el clima és molt sec, doncs humitegen l’ambient. «El clima ambiental és molt important pel client. Si és massa sec, es lleva amb la gola seca i s’ha d’humitejar l’aire», explica Macià. També s’airegen les habitacions i el sistema de ventilació compta amb un filtre per evitar que s’acumulin àcars o pols. 

Això són només algunes de les coses que han portat a aquest hotel cap a l’excel·lència,després que l’avalués un equip. «Van venir aquí i, al començament, no sabíem qui eren i què feien fins que ens ho van dir», ressalta Macià, que assegura que es van emportar fins i tot una mostra del filtre del sistema de ventilació per després analitzar-ho en un laboratori. La finalitat de tot plegat, diu Macià, era veure la qualitat de l’aire, però també el nivell de neteja o si hi havia pols i àcars a l’hotel. 

 Ara, amb aquest reconeixement la directora comercial i de màrqueting de l’hotel espera rebre més usuaris, especialment del nord del continent. «Els anglosaxons i els nòrdics li donen molta importància a aquestes qualificacions ambientals», manifesta Macià. Així doncs, argumenta que les agències de turoperadors que portin aquest tipus de turistes podran saber que l’hotel té aquesta distinció i tenir-ho en compte a l’hora de buscar un establiment pels seus clients. Al mateix temps, emfatitza que el Plaza d’Andorra la Vella, ara per ara, és  l’únic hotel de Portugal, Espanya i Andorra que compta amb aquesta distinció. 

A més, opina que també serà més òptim de cara al client final, ja que creu que a la llarga també sap valorar aquestes coses. 
Aquests bons resultats fa que de moment el Plaza no es plantegi cap canvi. «Hem de continuar fent la feina ben feta», sentencia Macià. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT