El Tic Tapa aprofita l’empat entre Lusitans i Vall Banc posar-se líder

L’equip lauredià aconsegueix una golejada poc usual contra el cuer Penya Encarnada: 18-0

Una acció del partit entre el Lusitans i el Vall Banc FC Santa Coloma, ahir a la Borda Mateu. | Fedandfut
El líder Lusitans i el vigent campió Vall Banc FC Santa Coloma oferien ahir el millor partit de la jornada a Primera. El resultat va ser un empat que va aprofitar el Tic Tapa Sant Julià per situar-se líder gràcies al seu triomf per un resultat poc usual avui en dia. Un impressionant 18-0 davant el cuer, la Penya Encarnada, que continua sense estrenar el seu caseller de punts en el retorn a l’elit del futbol andorrà.

No va faltar l’emoció en el partit de la jornada 5. El Lusitans, a l’espera d’un nou entrenador, va demostrar perquè estava a dalt a la taula, amb un joc pràctic. A la primera que van tenir els vermelhos, Tiago Joao Targino la va clavar dins. Corria el minut 13.

El Vall Banc, un equip que cada temporada li costa arrencar, va anar a més en el joc i abans del descans va obtenir el premi de l’empat, obra de Sosa.
Va arribar la segona part i el Lusitans va tornar a avançar-se, quan només es portaven sis minuts de joc. De nou Targino, va posar el 2-1.

Inevitablement, amb el marcador a favor el Lusitans va deixar d’atacar i progressivament va anar cedint terreny davant un Vall Banc que va estirar clarament les línies i va començar a voltar amb perill l’àrea d’Ivan Periánez fins que va aconseguir empatar al minut 72, en una jugada fortuïta va acabar tocant al defensor del Lusitans Massamba Lo Sambou abans d’acabar en gol.

Del Tic Tapa poc hi ha a dir. La Penya Encarnada només tenia dos jugadors a la banqueta... Això diu molt vist l’escandalós resultat final. Com també el fet que la primera part acabés 14-0. Podríem afirmar que els lauredians van jugar al ralentí a la segona part. Freire va ser el màxim golejador amb 5 gols, seguit de Luque, Walter Fernández i Kiko Girau, amb un hat-trick, Villanueva va marcar dos gols i Nájera i Luque, un.

L’Encamp i la UE van oferir un festival de gols a Alàs que va acabar amb una victòria clara dels colomencs, per 3-6. Xavi Prat va avançar als d’Albert Jansa al quart d’hora però Boris (2), Pedro Muñoz, Salomó i Crespo van situar l’1-5, que va retallar Matos fins el 3-5 poc abans de la sentència, de Pedro al minut 87.

Per últim, l’Engordany no va donar opcions a l’Inter (4-1). Complida l’hora de joc, Mateo, Luigi, Fabio i Sebas Gómez ja havien marcat per als de Filipe Busto. Toscano va marcar el gol de l’honor en el descompte.