PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’enderroc de l’edifici d’Andorra Telecom costarà 242.000 euros

Una avaria deixa sense servei les parròquies centrals durant dues hores

Per EL PERIÒDIC

L’entrada de l’antiga seu comercial d’Andorra Telecom.
L’entrada de l’antiga seu comercial d’Andorra Telecom. | ANA
El consell d’administració d’Andorra Telecom ha adjudicat l’enderroc de l’estructura de l’antiga seu de l’agència comercial situada a l’avinguda Meritxell a l’empresa TP Unitas per un import de 241.785,96 euros. Els treballs formen part del projecte de construcció de l’edifici The Cloud.
 
Tal com informen des de la companyia de telecomunicacions, Unitas té previst l’inici dels treballs a final d’aquesta setmana. Igual que es va fer amb l’enderrocament previ de la caserna de bombers i dels interiors del mateix edifici administratiu, durant tot el procés se seguiran els criteris de la certificació Leed Or per minimitzar l’impacte de l’obra i l’afectació dels treballs a vehicles i vianants. 
 
Avaria a les parròquies centrals / Una incidència a la xarxa de telecomunicacions va afectar ahir la cobertura de la telefonia mòbil al llarg del matí a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. 
Les comunicacions de telefonia mòbil han quedat garantides amb caràcter general per les altres estacions, especialment les de la Comella i del pic de Carroi. La incidència es va produir a les 10:45 del matí i es va considerar tancada a les 13 hores, després d’aïllar totalment el punt d’avaria. Alguns clients també van patir talls d’Internet, malgrat que des de l’operadora es va assegurar que van ser d’escassa incidència. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT