PUBLICITAT

Andorra la Vella

Màgia al Centre Històric

L’associació proposa unes gires d’il·lusionisme a quatre locals de la capital per dinamitzar la vida social també en horari de tarda-nit

Per Iván Moure

Marc Ferrer en plena actuació.
Marc Ferrer en plena actuació. | FACEBOOK
El Centre Històric de la capital està guanyant-se un distintiu diferenciador com a destí per fer vida social durant les nits. Sobretot els caps de setmana. I d’això consisteix la propera iniciativa de l’Associació de Comerciants del Centre Històric: portar la màgia al barri.
 
De la mà de l’il·lusionista Marc Ferrer, ha programat el que diuen unes macro gires de màgia a quatre locals de la capital. Un cap de setmana cada dos mesos, durant un any, tindran actuacions a la Fada Ignorant, el Harlem, Cal Sinquede i La Puça. Uns sis o set en total. La primera serà el divendres i el dissabte vinent. Vindrà Javi el Mago. Divendres actuarà a les vuit del vespre al Harlem i a dos quarts de dotze a la Fada Ignorant; dissabte a les mateixes hores a La Puça i Cal Sinquede. «El sistema de pagament serà en taquilla inversa», explica la promotora i vicepresidenta de l’Associació, Anna Riberaygua. Això vol dir que no cal pagar cap entrada però sí s’haurà de fer una aportació lliure, que cada espectador valorarà en funció del que consideri i de les limitacions de la seva butxaca. «S’ha d’entendre que això té un cost econòmic i les recaptacions seran íntegres per als mags», va deixar clar Ferrer, qui va apuntar que vindran il·lusionistes professionals però també d’altres que comencen i que «tindran la oportunitat d’actuar, cosa complicada per als principiants».
 
Una de les claus és que també s’alternaran diferents tipus de màgia: mags infantils, de cabaret, mentalistes (moure objectes amb la ment), espiritualistes (saber què pensa el públic) «o fins i tot l’eròtica, que també existeix».
 
La qüestió és dinamitzar el Centre Històric, a través d’un pla estratègic elaborat amb la Cambra de Comerç, Andorra Turisme i el Comú d’Andorra la Vella del qual tindrem notícies en breu.
 
PUBLICITAT
PUBLICITAT