PUBLICITAT

Andorra la Vella

Adjudicat un nou passeig fluvial pel Pas de la Casa

Per Mireia Aguilar

Un carrer del Pas de la Casa
Un carrer del Pas de la Casa | Tony Lara
L’assignació dels treballs de la segona fase del passeig al riu Aireja, aprovada ahir en Consell de Ministres, suposarà afegir al tram que ja existeix 400 metres més i, per tant, el Pas de la Casa, a la parròquia d’Encamp, comptarà amb un passeig fluvial de més de mig quilòmetre.
 
L’adjudicació, mitjançant concurs nacional, va recaure en l’empresa Locub S.A. per un import de  969.955 euros. El termini per a la realització dels treballs és de 26 setmanes. 
 
El ministre Cinca va destacar «la continuïtat que es donarà al passeig que voreja al riu per posar en valor el poble del Pas de la Casa», va dir. 
 
La llargada del recorregut d’aquesta segona fase del passeig és de 404 metres lineals i anirà del carrer de l’Abeurador, punt d’unió amb la primera fase, fins a l’inici de l’avinguda d’Encamp amb tres punts de connexió entre el passeig i el poble. 
 
La construcció del passeig, tant de la primera fase, com d’aquesta segona, es fa sobre una estructura metàl·lica elevada respecte el nivell del terreny natural per tal d’evitar al màxim la modificació del sòl natural. 
 
La primera fase es va adjudicar al novembre de 2016 a l’empresa PROGEC per 489.466 euros. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT