La selecció sub-17 cau de penal davant Dinamarca

Andersen marca de pena màxima al minut 71

Per EL PERIÒDIC

Rematada danesa en el partit disputat a Tallin, ahir.
Rematada danesa en el partit disputat a Tallin, ahir. | Estonian Football Association
Dos partits a Tallin i dues derrotes per la mínima. Dinamarca va superar a la selecció sub-17 per 1-0, amb un penal al minut 71 que els andorrans van protestar al considerar que no ho era.

«Sortim emprenyats i decebuts perquè ens marquen gol faltant nou minuts pel final amb un penal més que dubtós», exposa el seleccionador andorrà, Eloy Casals. Al primer temps «hem estat espectaculars», amb el rival només creant una ocasió clara, mentre que Guillén amb un cop de cap a la sortida d’una falta lateral feia lluir al porter. A la represa els danesos van pressionar més i van donar feina en un parell d’ocasions a Iker. Al 71 l’àrbitre va xiular com a penal una caiguda de Frendrup, per falta de Da Cunha, que Andersen s’encarregava de transformar. Fins al final la selecció va provar d’empatar, però sense comptar amb ocasions, amb el conjunt contrari perdent temps.  «La feina que han fet els xavals durant 80 minuts ha estat brutal», indicava el tècnic.

A l’altre partit de la jornada, Escòcia va vèncer a Estònia (3-0). La sub-17 tancarà dissabte la fase davant els amfitrions, en un duel entre dos equips que encara no han sumat cap punt i que volen evitar la darrera plaça.