PUBLICITAT

Andorra la Vella

FEDA i Électricité de France s’uneixen per innovar

EDF considera adequat el País com a laboratori per a nous projectes

Per EL PERIÒDIC

Representants de FEDA i d’EDF signen la col·laboració, ahir.
Representants de FEDA i d’EDF signen la col·laboració, ahir. | SFGA /JAVILADOT
FEDA i el Électricité de France (EDF) van signar ahir un protocol per a diversificar les activitats de les societats, tant en l’àmbit energètic, com en els àmbits de projectes futurs industrials i tecnològics. 
 
L’objectiu del conveni és adaptar-se a les noves tecnologies i a la transició energètica. Gilles Capy, delegat regional d’EFD, va anunciar que Andorra podria ser un escenari propici per ser un laboratori d’assaig a les innovacions. «Tenen un sistema de treball àgil en un espai petit i en matèria d’innovació cal anar de pressa», va considerar, segons recull l’ANA. 
 
Ambdues companyies comparteixen l’objectiu de la transició energètica. En aquest sentit, col·laboraran en la mobilitat elèctrica, un projecte molt present als plans de desenvolupament del Govern. 
 
Entre les innovacions adreçades a l’estalvi energètic, FEDA i EDF volen tirar endavant dues plataformes intel·ligents per a les llars privades i edificis públics. 
 
Un altre dels eixos que es poden desenvolupar, fruit de la col·laboració, és el turisme industrial, molt consolidat a la zona de Tolosa i que es podria complementar amb el Museu de l’Electricitat inaugurat per FEDA aquest any a Encamp.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT