PUBLICITAT

La Massana

La novena edició de TEDxAndorra fa reflexionar els 140 participants

Per EL PERIÒDIC

Un moment de la presentació de dissabte al teatre de les Fontetes, a la Massana.
Un moment de la presentació de dissabte al teatre de les Fontetes, a la Massana. | ANA / M.F.
La novena edició del TEDxAndorra la Vella va reunir a 140 persones, xifra que fa sobrepassar el miler d’assistents als esdeveniments TEDx del Principat, segons Felip Gallardo, un dels organitzadors de les xerrades al país. 
 
L’edició de dissabte duia per títol Arquitectures emocionals, i tenia l’objectiu de divulgar el coneixement de l’arquitectura que funciona al nostre cervell. «La voluntat és que els assistents puguin gaudir de la possibilitat de construir el seu propi coneixement i entendre les arquitectures que anem desenvolupant al nostre cap», va explicar Gallardo. 
 
Els diferents ponents van incidir durant tot el matí en la importància de l’educació. La ponent Stéphanie Steinbrecht-Aleix es va centrar en el paper clau de les habilitats individuals de cada infant. Mentre que Hèctor Pérez va considerar que la música hauria de tenir més pes a l’ensenyament. 
 
Segons tots nou ponents, caldria educar més en les emocions i per això van proposar estratègies com eliminar les connotacions negatives del llenguatge o reforçar l’autoestima. Juanita Devis va parlar també d’un sofisticat sistema de sensors instal·lat a les escoles que es connecten amb les emocions dels estudiants. 
L’organització ja treballa a la desena edició que «serà impressionant» i comptarà amb «una sorpresa important», segons Gallardo.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT