PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

La publicitat i el màrqueting, a la Nit de l’Empresariat

La conferència anirà a càrrec de Jordi Urbea, director d’Ogilvy

Per El Periòdic

Jordi Ureba, que farà la conferència de la Nit de l’Empresariat.
Jordi Ureba, que farà la conferència de la Nit de l’Empresariat. | RÀDIO SEU
La publicitat i el màrqueting  centraran el debat en la Nit de l’Empresariat, que tindrà lloc el 17 de novembre a l’Hotel El Castell de Ciutat, segons RàdioSeu. Aquest sopar anual, organitzat per l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell (AEAU), té com a objectiu reunir el teixit productiu, associatiu i institucional de la comarca, amb la presència també de representants de comarques veïnes. L’objectiu, segons indica l’AEAU, és «fomentar la comunicació i ajudar a crear una xarxa de contactes que aportin beneficis i puguin ajudar a dinamitzar l’economia de proximitat». Per això, també s’hi convida entitats locals i està oberta al públic en general, segons Ràdio Seu. 
 
Innovació i noves tecnologies / En aquesta desena edició s’ha volgut apostar per donar importància a la innovació i les noves tecnologies, des del punt de vista del màrqueting i la publicitat. Per aquest motiu, la conferència del sopar serà a càrrec d’un expert com Jordi Urbea i Castells, director general a Barcelona d’Ogilvy, l’agència internacional del holding de comunicació WPP i premiada com a network mundial de l’any de forma consecutiva entre els anys 2012 i 2016. Ogilvy és considerada una de les agències més creatives del món i sol ser guardonada al prestigiós festival de publicitat de Canes.
 
Per la seva part, Jordi Urbea és un dels professionals pioners en internet a Catalunya i treballa en aquest sector des dels seus inicis. També és coordinador del Màster de Marketing Directe i Interactiu de la Universitat Pompeu Fabra i membre del grup Digital Leaders d’Ogilvy EAME. El 2015 va crear la nova unitat de negoci Ogilvy Upcelerator, una acceleradora per a ajudar a créixer les start-ups i que és pionera dins del grup Ogilvy a l’àmbit mundial. A més, és autor de diferents llibres i ponent en destacats fòrums empresarials i sobre el món digital. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT