Salt qualitatiu de Cardelús al segon dia d’entrenaments

L’andorrà millora de manera sensible els cronos a Qatar

Cardelús en la jornada d’entrenaments d’ahir al circuit de Losail.
Cardelús en la jornada d’entrenaments d’ahir al circuit de Losail. | CRT
Malgrat disposar de només mitja hora per rodar –repartida entre l’últim entrenament lliure i el classificatori–, Xavi Cardelús va fer ahir un important pas endavant al circuit de Losail que aquest cap de setmana acull l’última cursa del Campionat del Món de Supersport.

L’andorrà va millorar els seus registres de forma significativa i, el que és més important, va retallar la diferència respecte els pilots que el precedeixen a la classificació i que ja comptaven amb experiència prèvia en aquest traçat i també en el pilotatge amb llum artificial. A l’entrenament lliure va acabar a 2,7 segons del més ràpid i a la classificatòria, a 1,7: «He millorat en dos segons la meva volta ràpida», va dir. «El resultat és bo pel poc temps que ge tingut a les sessions d’avui i per la nul·la experiència que ting en aquest circuit. Aquesta cursa tanca la temporada de Supersport i en un escenari i condicions diferents que la fan força atractiva. Estic gaudint molt i espero que això es vegi reflectit a la pista» en la carrera, avui a les 19.30 hores.