Lusitans i Engordany continuen colíders a la Lliga i l'FC Andorra empata

La UE, de capa caiguda i el Tic Tapa es deixa dos punts amb el Nóbrega Construccions

Xus Rubio, expulsat dissabte per doble groga en un partit anterior.
Xus Rubio, expulsat dissabte per doble groga en un partit anterior. | FCA
L’Engordany i el Lusitans continuen amb pas ferm al capdavant de la taula en sumar els tres punts a la setena jornada de la lliga Multisegur Assegurances.
El Lusitans va tenir 90 minuts de festival golejador contra el cuer Penya Encarnada, que novament va encaixar una golejada, aquesta per 12-1. Luis, Marinho 2, Roberto Martínez 3, Jean Claude 5, Rui Filipe van ser els golejadors, mentre que Parra va marcar el 2-1 provisional per a la Penya Encarnada.

L’Engordany, de la seva banda, va imposar-se per la mínima en un partit de màxima igualtat contra la UE Santa Coloma, que no acaba d’aixecar el vol. Rafa Brito va donar els tres punts  als de Filipe Busto al minut 51.

El Vall Banc va resoldre de la millor manera un partit complicat davant el sempre difícil Inter d’Escaldes. Juanfer Laín va obrir el marcador al minut 3 i al 13, Sosa va fer el 2-0. Ja en el descompte, Gabi Riera va signar la sentència.

I per acabar, el Tic Tapa es va veure sorprès per un Nóbrega Construccions FC Encamp ben plantat al terreny de joc que es va avançar al minut 46 gràcies a Oriol Vales. Lucas Maciel va establir la igualada al 54.

L’FC Andorra treu un empat amb un menys que sap a poc

L’FC Andorra va aconseguir un empat contra el Balaguer (1-1) que li sap a poc en un partit marcat per una sèrie d’accions que van impedir que els tres punts es quedessin a casa en una tarda de pluja intensa a la Borda Mateu.

Els tricolors van dominar a la primera part i van marcar mitjançant un Betriu que cinc minuts abans havia xutat al travesser. Domini i ocasions fins que al minut 43, Xus Rubio va veure la segona groga en topar amb el porter visitant en una pilota dividida. El Balaguer, molt garrepa, va acabar empatant amb un home més.