PUBLICITAT

Andorra venç Bolívia sense problemes a l'Olimpíada

EL PERIÒDIC
KHANTY-MANSIYSK

El dia de descans va anar de meravella a la delegació andorrana en l'Olimpíada d'escacs perquè ahir la partida contra Bolívia va ser clarament favorable als interessos tricolors. Un contundent 0,5 a 3,5 situa l'equip que capitaneja Francesc Rechi en la posició 54 que suposaria aconseguir el millor registre de la història --acabar de la meitat cap amunt--; a més a aquestes alçades del torneig, després de sis rondes, Andorra ha igualat ja les tres victòries aconseguides a Dresden al 2008.

Òscar de la Riva va dominar d'inici amb el consentiment del seu rival, José Daniel Gemy, fins derrotar-lo sense miraments; igual com Marc Simonet va fer amb Rodrigo Mendoza, que no li va concedir ni una opció de jugar de tu a tu davant adversaris d'un ELO inferior. Vicens Santamaria tampoc no va donar treva contra la mestra internacional Lucía Estrada i Daniel José, amb un ELO sensiblement inferior al d'Alan Borda (2.105 per 2.164) va treure unes taules amb fitxes negres amb regust agredolç perquè va dominar la partida.

Avui el combinat nacional s'enfronta amb Dinamarca, el 44è millor país en el rànquing i contra el qual ja va jugar a la Olimpíada de Bled 2002. Sobre el paper Andorra és molt inferior.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT