PUBLICITAT

Machado s'imposa a les Masters Series de Val Vibrata

  • Loan és vuitè i setè en l'Espanyol a Campillos malgrat tenir problemes mecànics
EL PERIÒDIC
VAL VIBRATA CAMPILLOS

Periodic
Machado al podi, dissabte. Foto:

Àlex Machado va demostrar el passat cap de setmana que està entre els millors especialistes en la categoria mini de les Masters Series, l'equivalent al Campionat del Món. El pilot andorrà va sorprendre en la prova que es va disputar dissabte a Val Vibrata (Itàlia) amb una primera posició que el situa líder en la provisional a l'espera de la tercera i última cita del calendari, que es disputarà el pròxim cap de setmana de nou a Itàlia.

Machado va haver de fer front en els entrenaments oficials a la pluja; sense una preparació idònia per a mullat Machado va ser 32è però en les sèries de classificació, ja sobre sec, va situar-se onzè. L'andorrà anava a més i així ho va confirmar en la prefinal: va fer un cinquè lloc que encara sap a poc perquè dos pilots russos --exclosos per aquesta acció-- van topar amb ell i el van treure de la cursa. En la final no va permetre més especulacions i després de mantenir-se tota la carrera amb el grup capdavanter va protagonitzar un espectacular esprint final que ningú no va poder seguir.

A l'Espanyol Àlex Loan va tenir problemes amb el xassís, el motor i els pneumàtics al circuit de Campillos (Màlaga) i tot i veure's amb opcions de lluitar pel triomf es va haver de conformar amb la vuitena posició en la primera carrera i la setena en la segona: "Puc estar satisfet de mi mateix perquè no m'he rendit en cap moment, he lluitat el que he pogut", va assegurar. La pròxima prova serà internacional: la Mònaco Kart Cup.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT