PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’Andorra Winter, l’assaig perfecte per Montecarlo

L’edició del 2017 comptarà amb 60 participants

Per El Periòdic

Un dels cotxes participants a l’edició de l’hivern passat del Winter Ral·li.
Un dels cotxes participants a l’edició de l’hivern passat del Winter Ral·li. | ACA
Tres anys han estat suficients per a situar l’Andorra Winter Ral·li en un lloc preferent de la temporada de regularitat per a vehicles clàssics. La prova, que organitza l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), es disputarà el pròxim 17 de desembre en carretera tancada, neu assegurada i tota la dificultat que proporcionen les carreteres del Principat, en un ral·li de regularitat que s’ha convertit en molt poc temps en la gran prova d’hivern de final de temporada i una de les referències de l’ACA.
 
La participació estarà reservada a un màxim 60 equips, tots ells automòbils clàssics de les categories original, entre els 40 i els 70 km. per hora, i legend i integrale (vehicles 4x4), entre 30 i 50.
 
Conducció sobre neu garantida / Precisament, per tal que aquesta qualificació hivernal aconsegueixi aquest any una identitat definitiva, l’entitat que presideix Enric Pujal ha donat un canvi complet quant a la seva configuració, amb l’objectiu que tota la regularitat controlada sobre carretera tancada es realitzi sempre sobre sòl nevat i gelat. La conducció hivernal sobre neu, doncs, serà la gran protagonista d’aquest hivern; més que mai, la prova andorrana significarà un excel·lent assaig de cara a preparar el Rallye Monte-Carlo Històric, que es disputarà sis setmanes després, tot i que en un terreny al costat del Mediterrani, ben allunyat del blanc que ofereixen les muntanyes d’Andorra. 
 
La cursa començarà i acabarà a Ordino i passarà per Canillo. En total,  2 trams a disputar tres vegades cadascun amb neu garantida i d’una gran qualitat: 56 km. de regularitat controlada en carretera tancada.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT