PUBLICITAT

Ordino

Ordino posa en marxa el concurs per comprar Secnoa

El comú preveu adjudicar la venda durant el primer trimestre del proper any

Per E. G. R.

El cònsol major d’Ordino i les conselleres liberals, ahir.
El cònsol major d’Ordino i les conselleres liberals, ahir. | COMÚ D\'ORDINO
El Comú d’Ordino va donar ahir el tret de sortida al concurs públic que ha de permetre la introducció d’un soci privat a Secnoa, la societat gestora de l’estació d’esquí d’Arcalís. A partir de la seva publicació, els interessats disposaran de 30 dies per estudiar-se les bases del concurs i presentar l’oferta que considerin. Cal recordar que fent una inversió mínima de tres milions d’euros el guanyador ja podrà disposar del 75% de la societat. 
 
Pel que fa als terminis, el cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, va destacar ahir, durant unes declaracions posteriors al consell de comú extraordinari celebrat, que si tot segueix sota el previst, de cara al febrer o el primer semestre del proper ja es podrà adjudicar la venda al guanyador del concurs. «Tot i que dependrà del número d’ofertes que s’hagin presentat, ja que quantes més n’hi hagi més trigarem en analitzar-les», va apuntar. 
 
Els inversors / Per ara, el comú només té constància d’una oferta, la de la família Viladomat (accionista majoritària de Saetde). Segons Mortés, malgrat que ara sigui visible tan sols aquest inversor, el concurs «està obert a tothom qui vulgui i no tanca cap porta».
 
Des de la minoria liberal, les conselleres Sandra Tudó i Eva Choy van destacar que des del primer moment van donar suport a la iniciativa d’introduir un inversor privat i que els seus contactes, Mountain Peak Developments, estan a l’espera d’analitzar el plec de bases per decidir si es presenten o no al concurs. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT