PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ld’A reclama les mesures de seguretat a Vivand

El partit creu que s’han de posar elements provisionals abans dels definitius

Per El Periòdic

Un grup de turistes passeja per l’avinguda Carlemany.
Un grup de turistes passeja per l’avinguda Carlemany. | MARICEL BLANCH

El comitè parroquial de Liberals d’Andorra (Ld’A) d’Escaldes-Engordany critica la «passivitat» del comú de la parròquia per instal·lar elements provisionals de seguretat a l’avinguda Carlemany, siguin pilones o siguin altres elements com arbres en grans testos, que dificultin o dissuadeixin possibles atacs terroristes a la zona per als vianants. 


En un comunicat, els membres del comitè recorden que després dels tristos atemptats de Barcelona, es van produir reunions entre el cap de Govern i els cònsols d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany per tal d’adequar la remodelació de les avingudes Carlemany i Meritxell amb elements de seguretat per evitar aquest tipus d’atacs. En aquest sentit, els escaldencs asseguren tenir constància que s’està treballant per instal·lar aquest tipus de proteccions. Tot i això, reclamen que s’instal·lin «sense més dilacions elements provisionals fins a incorporar els definitius, previstos en la futura remodelació de les avingudes Carlemany i Meritxell». 


A més, el comitè recalca que «la instal·lació de mesures provisionals de protecció dels vianants és totalment compatible amb la coordinació amb les tasques dels serveis d’emergències, ja que Escaldes-Engordany disposa de carrers perpendiculars a la zona de Vivand».  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT