PUBLICITAT

Andorra la Vella

Crèdit Andorrà és designat Banc de l’Any per ‘The Banker’

És la novena vegada que l’entitat rep el guardó del grup ‘Financial Times’

Josep Peralba, conseller delegat, recull el premi.
Josep Peralba, conseller delegat, recull el premi. | FINANCIAL TIMES LIVE

Crèdit Andorrà ha estat escollit Banc de l’Any d’Andorra 2017 per la publicació The Banker del grup Financial Times, en un any en què també ha estat designat per aquesta publicació i per PWM com a millor entitat del país en banca privada. El conseller delegat, Josep Peralba, va destacat que «el premi de Banc de l’Any d’Andorra, juntament amb el que ens van atorgar a l’octubre com a millor entitat del país en banca privada, és un doble reconeixement a la consolidació com a banc de referència al país, tant pel que fa al negoci com al compromís social».
En els darrers 15 anys, l’entitat ha rebut la distinció de Banc de l’Any d’Andorra nou vegades. Aquest premi reconeix la trajectòria de Crèdit Andorrà, i destaca paràmetres com els resultats obtinguts i l’equilibri entre l’estratègia d’expansió internacional i el negoci de país. Altres elements que s’han tingut en compte són el compromís del banc en matèria de sostenibilitat i les iniciatives dutes a terme en innovació i digitalització durant l’últim any.
The Banker ha valorat l’expansió del grup a Europa i Amèrica amb el projecte de banca privada boutique, que s’ha reforçat amb la consolidació de Luxemburg com a plataforma per a la creació i la gestió de vehicles d’inversió, així com l’impuls que el banc està fent cap a la innovació en el seu model de negoci. Crèdit Andorrà està immers en un procés de digitalització de productes i serveis per donar resposta a les noves necessitats del mercat i als nous perfils de clients. Tot plegat en un any complex de canvi i reestructuració del sistema financer internacional. També s’han valorat iniciatives de compromís social, com el fet de ser el primer banc d’Andorra a adherir-se al Pacte Mundial de les Nacions Unides i la primera entitat a comprometre’s amb l’adopció de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
Els màxims representats de l’entitat van recollir el premi dimecres a Londres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT