Albós, campió de Catalunya sènior en contra rellotge a Sant Gregori

ESCALDES-ENGORDANY

David Albós continua millorant en el ciclisme de competició a passos engegantits tal i com va demostrar el cap de setmana passat en proclamar-se campió de Catalunya sènior en contra rellotge, el passat dissabte a Sant Gregori. El corredor de l'Agrupació Ciclista d'Andorra-Viladomat només va ser superat en la classificació general per Jaume Morales, que va completar els 17 quilòmetres d'un terreny amb rampes dures en 24min 5s, només 34 segons menys.

Cal recordar que a principis de setembre va proclamar-se campió d'Andorra també en contra rellotge empatat amb David Fernández i dissabte David Albós va posar punt i final a la temporada d'una manera brillant. El corredor tindrà un temps per desconnectar abans de posar-se mans a l'obra en la preparació de la pròxima campanya, a la qual el seu gran objectiu serà la contra rellotge dels Jocs dels Petits Estats del 2011, a Liechtenstein.