Geilo

Suárez i Rius acaben lluny de la part alta al Nacional júnior noruec

Els corredors de la FAE obtenen el 23è i el 24 lloc, respectivament, en un gegant a l’estació de Geilo

Roger Puig, ahir a l’estació austríaca de Pitztal.
Roger Puig, ahir a l’estació austríaca de Pitztal. | El Periòdic

La Federació Andorrana d’Esquí va tenir ahir representació al Campionat Nacional júnior de Noruega de l’equip B masculí. L’estació de Geilo va acollir un gegant al qual Pol Suárez va ser el tricolor més ràpid i amb un temps d’1.49.54 li va valer la 23a posició a 1.24 segons del guanyador, que va ser el corredor local Andreas Amdahl (1.48.30). Suárez havia estat 23è a la primera mànega i en la segona ha assolit el 16è temps.

De la seva banda, Àlex Rius ha acabat 24è amb 1.49.66, a 1.36 del vencedor i amb una bona segona mànega. En la primera mànega, Rius havia marcat el 29è millor temps, mentre que en la segona va aconseguir el 7è temps parcial que li va valer la 24a posició final.

Així mateix, Albert Pérez va finalitzar en la 38a posició amb una registre d’1.52.23, a 3.93 del vencedor, mentre que Lucas López no va poder completar la segona mànega.

Avui continua el Nacional júnior a Geilo, amb un altre gegant.

Roger Puig frega el podi

D’altra banda, Roger Puig es va quedar a les portes del pdoi en dos supergegants de la Copa d’Europa d’esquí adaptat a l’estació austríaca de Pitztal. L’andorrà va finalitzar cinquè en el primer i quart en el segon, en una cursa amb 30 països i 76 participants.