PUBLICITAT

L'Andorra només tindrà set 'fixes' per afrontar la nova temporada

  • L'objectiu del club, amb una plantilla tan curta i sense diners, es consolidar-se en la Lliga FEV
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alguns jugadors del CV Andorra celebren un punt, la campanya passada a pavelló dels Serradells. Foto: TONY LARA

El Club Vòlei Andorra de la temporada 2010-2011 en la FEV es presenta com una incògnita. El 9 d'octubre començarà la Lliga --tot i que l'equip de Lluís Hillaire tindrà descans i haurà d'esperar al 16-- i a dia d'avui l'entrenador del conjunt tricolor només té el compromís de set jugadors. És una situació més alarmant que el curs passat quan en la Primera Divisió Nacional es va assolir l'ascens i per tant l'objectiu és el de consolidar-se en la categoria.

GENI CONTINUA
Els set que podran comptar al 100% són Jose Garcia, Pequenho, Torras, Christian Salvador, Javi Borrego, Àlex Pau i Geni da Silva, qui finalment ha arribat a una entesa amb el club i continuarà un any més. Carlos serà més irregular per problemes de feina i no té un compromís total i davant aquesta situació i sense diners --encara queden dotze anys per liquidar el deute-- Hillaire ha hagut de buscar sota les pedres.

Allà ha trobat l'atacant brasiler Guilherme --un resident que acostumava a participar en els entrenaments però que mai no ha jugat--, Luis Salazar --un altre resident mexicà que acaba d'aterrar al Principat--, i el juvenil Nuno; aquests tres tindran una participació més esporàdica.

Hillaire també té d'altres fronts oberts com el de Lluís Badosa, company de Geni en vòlei platja que ja havia jugat de manera esporàdica fa cinc anys, i el brasiler José Oliveira, un col.locador que viu a Barcelona, que ha jugat al Sant Boi i el Barça B i que vindria a ajudar si la promesa tricolor Ivan Lanza, que també viu a la Ciutat Comtal, decideix retirar-se per centrar-se en els estudis.

Per contra està descartat el retorn de Marco Aurelio, qui té més problemes que Carlos per compatibilitzar el vòlei amb la feina i el cas d'Èric Olivera també és complicat perquè resideix a Madrid i s'ha assentat allà.

"ÉS EL QUE HI HA"
Lluís Hillaire sap que en aquestes condicions és difícil lluitar per res més que per la permanència. "Som molt justos i amb tanta irregularitat en altes i baixes cada setmana serà complicat aspirar a més", va assegurar ahir el tècnic. "Si estem tots podem donar la cara però no crec. En aquesta categoria els jugadors s'han de buscar la vida i s'entén", va matisar en referència als que no garanteixen un compromís total.

Hillaire també va explicar que la situació aquest any s'ha creat en part per la falta de diners. El Comú de la Capital li ha retirat la subvenció que rep cada any al juny i tot i que el Ministeri d'Esports ha cobert aquest buit econòmic mitjançant un augment en la subvenció el club ha hagut d'esperar al setembre per cobrar. "Gràcies al Govern podem tirar endavant. Si al juny haguéssim sabut els diners que rebríem la configuració de la plantilla hauria estat diferent però tampoc ens hauríem plantejat un equip per pujar". [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT