Ordino

López i Ferrer guanyen l’Andorra Winter Rally

Els 54 vehicles que prenen part en la prova la finalitzen i l’ACA destaca el format actual

Manu Cortés i Eloi Alsina, amb un Seat 127, en un dels trams.
Manu Cortés i Eloi Alsina, amb un Seat 127, en un dels trams. | JAS / Pere Nubiola Sans

Els participants es van trobar un traçat de neu i gel a la carretera en tots els trams per gaudir al màxim de l’Andorra Winter Rally, que va ser emocionant fins al final. Els 54 vehicles que hi van prendre part van finalitzar la prova.

La victòria va ser per a José Manuel López-Gerard Ferrer, amb un Volkswagen Golf GTI, sumant un total de 50 punts. Van tenir un duel interessant amb Carles Miró-Ivan Matavacas (Porsche 924), que van concloure en segon lloc amb 57,2. El podi el completaven Manu Cortés-Eloi Alsina (Seat 127) amb 112,9 punts. «Hem donat amb el format idoni per a la prova, la qual cosa ens proporciona grans expectatives de futur. No hi ha un altre ral·li d’aquestes característiques en tot el Pirineu, la nostra prova té una marcada personalitat i és un magnífic banc de proves per als equips que volen practicar sobre neu o gel. Seguirem amb aquest format», exposava Toti Sasplugas, secretari general de l’Automòbil Club d’Andorra i màxim responsable de la cursa.