PUBLICITAT

Encamp

Triomfs al Trofeu Andros de Dubourg i Stievenart

El Circuit d’Andorra presenta les millors condicions els dos dies de curses

Dubourg, en una de les curses al Circuit d’Andorra.
Dubourg, en una de les curses al Circuit d’Andorra. | Fotoesport

Els pilots van poder gaudir de les millors condicions de la pista del Circuit d’Andorra en les dues jornades de la prova del Principat del Trofeu Andros. JB Dubourg i Even Stievenart van ser els guanyadors en la categoria reina. 


Les baixes temperatures van protagonitzar l’esdeveniment. En la primera jornada Dubourg va ser el guanyador en elite pro, mentre que entre els silhouettes el segon dia era Stievenart qui vencia. Dubourg marxa d’Andorra com a líder de la general amb 341 punts, seguit per Benjamin Riviere (332) i Nathanaël Berthon (324). A la categoria elite els triomfs van ser per a Eddy Benezet i Lionel Daziano. Tots dos s’estan mostrant com els més competitius i ocupen les dues primeres places de la general. Benezet és el líder amb 330 i a continuació es troba Doziano amb 312. Tercer és Louis Gervoson (306).


En vehicles elèctics es van imposar Aurélien Panis i Julien Andlauer. Panis marxa d’Andorra encapçalant la classificació amb 190 punts. El segueixen Christophe Ferrier (177) i Vicent Beltoise (162). En motos, a l’AMC Cup, la competició es va complicar pels pilots a causa de les condicions meteorològiques que es presentaven. Sylvain Dabert va ser el guanyador de la final, mentre que la superfinal va ser per a Vivian Dabert. El líder és Germain Vincenot amb 117. Vivian Dabert és segon amb 105 i el seu germà Sylvain tercer amb 101. Totes les parts implicades en el desenvolupament de la prova encampadana del Trofeu Andros van assenyalar el bon funcionament d’aquesta edició i des de l’Automòbil Club d’Andorra comencen a treballar per a que l’any vinent torni al Principat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT