PUBLICITAT

Tupiza

Despres continua remuntant posicions i ja és 13è al Dakar

Els representants tricolor remunten posicions a les etapes maratonianes del Dakar

Per El Periòdic

Cristian España amb la seva GasGas durant l’etapa d’ahir.
Cristian España amb la seva GasGas durant l’etapa d’ahir. | GASGAS

Cyril Despres continua remuntant posicions després del serial de sancions que li han suposat 29 hores de penalització. El pilot d’Arinsal ja és 13è en una classificació general a la qual va arribar a ocupar el 45è lloc.

El pilot d’Arinsal va lluir-se en la vuitena etapa, disputada ahir entre Uyuni i Tupiza i catalogada de maratoniana, ja que comptava amb 498 quilòmetres cronometrats. Una segona posició a tan sols 49 segons del guanyador, el seu company d’equip Stéphane Peterhansel, que confirmen que sense sancions, el pentacampió en motos hauria estat lluitant pel títol. Dissabte, en la setena etapa entre La Paz i Uyuni –també considerada maratoniana, amb 425 km. d’especial i 302 més d’enllaç– havia obtingut el 34è lloc. El seu company Peterhansel també va patir la duresa del Dakar i es va haver de conformar amb una 20a plaça que el fa perdre el lideratge en detriment de Carlos Sainz, que té un matalàs de més d’una hora de marge.

En motos, Cristian España també va a més després de les sancions. Ahir va ser el 31è i dissabte 43è, resultats que el fan ser el 48è a la general. El líder és Adrien van Beveren.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT