PUBLICITAT

Andorra La Vella

L’aparcament Prat de la Creu tindrà canvis de funcionament

Els abonats hauran d’entrar per la Plaça Rebés i aparcar a les plantes 3, 4 i 5

Per El Periòdic

Una imatge de l’entrada a l’aparcament de Prat de la Creu.
Una imatge de l’entrada a l’aparcament de Prat de la Creu. | COMÚ ANDORRA LA VELLA

El Comú d’Andorra la Vella inicia avui les obres de renovació integral del paviment de l’aparcament comunal Prat de la Creu-Centre Ciutat, que està malmès per l’ús i el desgast del temps. Els treballs de la primera fase afectaran les plantes -1, -2 i -3, reservades per a usuaris amb abonament, i quedaran tancades durant un màxim de tres mesos. 

Les actuacions d’obra implicaran canvis en el funcionament habitual de la instal·lació. Per tant, a partir d’avui, els abonats hauran d’entrar-hi exclusivament per l’accés de la Plaça Rebés, mentre que l’entrada a la resta d’usuaris quedarà limitada al de Prat de la Creu.

Els abonats que fins ara estacionaven a les plantes -1, -2 i -3 (que ofereixen unes 260 places entre les tres) ho hauran de fer a les plantes superiors de l’edifici: 3, 4, i 5 (accés Plaça Rebés). I els usuaris que no siguin abonats, podran estacionar a les plantes 1 i 2, on hi ha un centenar de llocs de rotació disponibles per cada planta.

L’aparcament Prat de la Creu-Centre Ciutat ofereix 798 places a llarg de les diferents places que l’integren. 

20 anys sense renovacions

Segons informa el Comú d’Andorra la Vella, la darrera remodelació important que s’havia fet al paviment del pàrquing, que es va posar en funcionament l’any 1982, es va produir fa gairebé 20 anys. 

Les obres que inicia la corporació es van adjudicar el 6 de desembre passat a l’empresa UTE Cevalls-Locub, SA, per un import lleugerament superior al milió d’euros. Es preveu que els treballs s’enllesteixin en 9 mesos. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT