PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Quarta temporada de contacontes en francès a Sant Julià de Lòria

El comú espera mantenir la bona assistència de les edicions passades

Per El Periòdic

Un conte en francès i els responsables de la iniciativa a Sant Julià.
Un conte en francès i els responsables de la iniciativa a Sant Julià. | ANA / M.M.

La biblioteca comunal de Sant Julià de Lòria torna a portar un nou cicle de contacontes en francès a càrrec de Terre de Lune. Aquesta vegada l’activitat s’allargarà del febrer al maig i va adreçada a infants a partir de cinc anys. La primera teatralització es farà aquest dissabte a partir de les onze del matí amb Contes d’hiver. El 3 de març el conte escollit serà Histories d’ours i el seguirà el 7 d’abril Sacres lions. Finalment, l’últim conte que tancarà el quart cicle serà Fleurs enchantees.


«El foment de l’interès i el respecte envers altres cultures i l’aportació d’un petit granet de sorra per construir la identitat dels joves de la parròquia», són els principals objectius de la iniciativa segons va apuntar el conseller de Cultura lauredià, Josep Roig qui també va fer un balanç positiu de les edicions passades, ja que van aconseguir aplegar més de 450 participants, amb una mitjana de 35 assistents per conte, una xifra que el comú espera mantenir. 


Les places són gratuïtes però limitades, i es recomana reservar plaça com més aviat millor. Es pot fer a través de correu electrònic, telèfon o a la mateixa biblioteca, informa l’ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT