PUBLICITAT

Albacete, un bon escenari per marcar el punt d'inflexió del BP

  • Visita a la pista d'un recent ascendit que no coneix encara la derrota
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Albacete ha de ser un bon escenari per a que el BP Andorra marqui avui (17.30 hores) un punt d'inflexió i comenci a sumar de tres en tres. Els números de l'equip manxeg no són gaire alentadors per als interessos tricolors perquè no coneix encara la derrota --un triomf i tres empats-- però si l'equip de Jandro vol lluitar per l'ascens no queda una altra.

L'Albacete és un recent ascendit, amb jugadors joves, tots espanyols, i cap nom per l'humil pressupost que té. Potser el porter Ordóñez --ex company de Marimon al Lobelle-- és el més conegut per a un grup, això sí, a qui Brihuega, Melilla, Antequera i Jaén han estat capaços de derrotar. Fàcil no serà però sobre el paper el BP té una plantilla superior.

Només un problema s'ha trobat Jandro a nivell de vestidor: Moisés. L'internacional tricolor va entrenar per primera vegada amb el grup el passat dijous, però sense pilota, per un problema en el bessó esquerre que encara arrossega. Ha viatjat amb l'equip i durà una protecció, per tant tot apunta a que jugarà; tindrà més o menys minuts en funció de com es desenvolupi el matx.

La resta estan tots disponibles per trencar la ratxa inicial --dos empats a Puertollano i contra el Burela, i una derrota a Navarra-- i deixar enrera aquesta encara petita ansietat que es podria fer perillosament gran si l'equip no remunta el vol. Deia dijous el Marimon que aquest "ja comença a ser" un partit clau. La resposta al parquet no s'ha de fer esperar per a un equip amb aspiracions com és el BP.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT