PUBLICITAT

Arriba la bèstia negra del FC Andorra a Aixovall

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Richard Imbernón va avisar ahir que el Balaguer B ha guanyat a casa les dues temporades que porta ell al capdavant de l'Andorra. I avui a les quatre de la tarda torna la bèstia negra dels tricolors al camp d'Esports d'Aixovall (16.00 hores). "Vulguis o no això afecta", va admetre el tècnic.

A la tercera, per tant, ha de ser la vençuda per a Imbernón, que es basa en dues premisses: "Primer, hem de mantenir el nostre camp com inexpugnable; després hem de mantenir la ratxa de partits tres victòries en les tres primeres jornades perquè la setmana que ve no juguem a causa del virus FIFA". El tècnic va assegurar que és "molt aviat" per parlar d'una final, ja que es tracta d'un dels equips que estan cridats a estar en la lluita per l'ascens. Però també va dir que obrir un forat de sis punts amb un dels que en principi serà un rival directe a la part alta sempre és bo.

El partit promet perquè l'Andorra està meravellant en joc i eficàcia i davant tindrà un Balaguer B que pel fet de ser un filial té jugadors joves que ho donen tot per poder pujar al primer equip, també li agrada no maltractar la pilota i sobretot, no vindrà a especular. "Segurament donarien per bo l'empat, però vindran en busca dels tres punts", va alertar Imbernón.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT