PUBLICITAT

Encamp

Bella Italia, l'autèntica cuina napolitana d'Encamp

Andorra a Cullerades Nº19

Per Publireportatge

De restaurants italians n’hi ha molts, però com el Bella Italia pocs en trobareu. Es d’ala més italià, o més ben dit Napolità, i es nota. Es nota perquè el seu propietari ja se n’encarrega que et quedi clar, i es nota perquè és molt diferent a la resta d’italians.

La seva premisa és que tot el que pugui ser fet a casa ho sigui i el que no, sigui de la millor qualitat possible: productes naturals, tot fresc i absolutament res congelat. Les masses o la pasta són fetes a la mateixa cuina i es nota. Ja t’ho adverteixen al demanar, hi ha plats que triguen una mica però l’espera val la pena, vol dir que els estan fent allà mateix.

Productes naturals, tot fresc i absolutament res congelat

Si trieu pasta fresca, no us perdeu la lasanya a la bolonyesa, un tomàquet suculent (italià per descomptat), formatge i bona carn. També podeu triar la de verdures, que també és deliciosa. Si trièssiu pizza, en té dues d’allò més espectaculars. La pizza calzone fregida, amb llardons a dins, és un plaer pel paladar, una experiència única i diferent. La pizza carbonara sorprèn només veure-la, un volcà de tallarines a la carbonara (sense crema de llet, amb ou, formatge i cansalada) i la pizza (al forn de llenya, és clar) al voltant, espectacular.

I les postres són d’un altre món, la nutella és l’estrella, en pizza, amb tiramisú o amb panacota. Deixeu-vos un raconet per poder-les gaudir, no us decepcionaràn. I si encara teniu espai, amb la pasta de la pizza fan els «strachetti», una barreja entre rosquilla i xurro deliciosa!

 

 

La nostra recomanació:

Tasta coses diferents sense por. Pregunta com estan fets els plats que a priori són tradicionals i deixa’t aconsellar per l’equip d’en Gaetano.

Ideal per… Àpats amb els amics, i celebracions de tot tipus.

 

Punts forts i punts febles:

El punt fort són els seus sorprenents plats, l’àmplia terrassa i l’aparcament propi. De punt feble destacaríem que no té servei a domicili (tot i que si que pots passar a recollir el que vulguis al local).

 


 

Av. Joan Martí 101
Encamp AD200
832 084

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT