PUBLICITAT

La Massana

Restaurant La Toscana a Arinsal, la delicia italiana d'Andorra

Andorra a Cullerades Nº20

Per Publireportatge

Dels creadors de “La Pampa” arriba aquest nova aposta, en aquest cas amb aires italians: La Toscana. Una aposta amb creativitat, originalitat i bon gust, tan sols entrar-hi.

I és que Italia és ben present en els elements que decoren l’establiment. Disposa d’una fantàstica carta on podem trobar típiques especialistats italianes, com ara; una gran varietat de focaccies, el carpaccio de tomàquet amb mozarella de bufala i olivada o el seu risotto de funghi, deliciós!

Pels amants de les pizzes, disposen de 3 tipus de masses, de més fina a més esponjosa, combinables amb tots els ingredients que ens puguem imaginar, per aconseguir transportar a casa nostra els millors gustos de les terres italianes.

El restaurant disposa d’una magnifica selecció de vins italians. La nostra recomanació es un vi blanc Meriggio de Fontodi, un gran vi de la toscana ideal per combinar-ho amb qualsevol dels seus plats.  

Menció especial mereix tota la reposteria. Casolana i creada de la mà de Melisa amb especial atenció al tiramisú, al gelat de mascarpone o el flan capuchino, la millor manera de cloure un àpat espectacular.

Cada un dels plats que us serviran el fan amb passió, ingredients naturals, sans i cuidats al detall. Per fer-vos-en a l’idea, els dimarts el restaurant tanca, i ho fa perquè és el dia en que elavoren la pasta fresca que serviran als seus clients durant la setmana.

 


La nostra recomanació:

Només obrir la carta costa decidir-se entre les delicioses propostes gastròmiques. Però si ens hem de quedar amb un plat, ens quedem amb els seus medaglioni de carxofa: Pasta fresca i saludable de creació artesana.

Ideal per… Àpats amb amics, familia o amb parella. 

 

Punts forts i punts febles:

El punt fort és la qualitat de la seva pasta. Casolana, única. El punt feble costa de trobar, però recomanaríem un canvi de fil musical, per remarcar-li més l’accent italià.

 


 

Ctra. General d’Arinsal,
Edif. Amadeus Arinsal, AD400
+376 838 566

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT