PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Amistós amb Guinea Equatorial

La selecció jugarà contra el combinat africà el 26 de març en una localitat andalusa encara per decidir

Per El Periòdic

Sonejee, en una pilota dividida en l’anterior amistós que Andorra va jugar amb Guinea Equatorial.
Sonejee, en una pilota dividida en l’anterior amistós que Andorra va jugar amb Guinea Equatorial. | FAF

Nou partit amistós per a la selecció absoluta. La Federació Andorrana de Futbol (FAF) tanca un matx contra Guinea Equatorial, que es jugarà el 26 de març a Andalusia, en una localitat encara per decidir-se, propera a Màlaga. 

El duel servirà per preparar la Lliga de les Nacions que arrencarà el pròxim mes de febrer. Davant el combinat africà es jugarà cinc després d’enfrontar-se amb Liechtenstein. Els dos partits es jugaran a Andalusia, on els equips estaran realitzant una estada. També ho farà Andorra. «És el que buscàvem, una setmana sencera de treball fent-ho tots junts ens anirà molt bé per encarar la competició oficial», assenyalava el seleccionador, Koldo Àlvarez.

No serà la primera vegada que Andorra i Guinea Equatorial es trobin sobre el terreny de joc. El 7 de junt del 2015 es van enfrontar a l’Estadi Comunal en un amistós, amb victòria visitant per 0-1, que servia per mantenir-se actiu de cara a la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2016. Aquell partit va ser especial per a Òscar Sonejee, ja que vaser en el que va complir el centenar d’internacionalitats, sent el primer jugador del país en arribar a les tres xifres amb la samarreta del combinat nacional. 
L’equip africà es caracteritza per ser un conjunt «intens, que dona entrada a molta gent jove, que surten d’algunes de les millors bases dels clubs espanyols». A més es presentaran al matx en diferents moments, ja que «ells hi arribaran molt més rodats i la intensitat que es pot veure en una banda i l’altra pot ser diferent».

La selecció aprofitarà l’estada a Andalusia per jugar dos amistosos. El dia 21 s’enfrontarà a Liechtenstein, que és un rival de les mateixes característiques que es trobarà en uns mesos a la Lliga de les Nacions. Per seguir preparant la competició, la FAF treballa per continuar tancant partits amistosos. La intenció és tornar a jugar al juny, amb un o dos partits més i «seguir donant continuïtat al treball que portem realitzant».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT