PUBLICITAT

Andorra la Vella

López és proclamat candidat del PS a cap de Govern

L’únic aspirant de la formació socialdemòcrata rep 75 firmes de les quals 70 són validades

Vela a la proclamació de López com a candidat a cap de Govern, ahir.
Vela a la proclamació de López com a candidat a cap de Govern, ahir. | PS

No va ser cap descobriment que Pere López fos proclamant ahir com a candidat del PS a cap de Govern per a les eleccions generals de l’any que ve, repetint el paper que havia jugat a de cara als comicis del 2015, perquè de fet era l’únic aspirant que s’hi havia presentat. Però bé, era qüestió de temps que saltés la notícia per tal de plantar batalla a Jordi Gallardo, el seu homònim liberal que li porta dos mesos d’avantatge i unes quantes reunions amb tot tipus de col·lectius del país per anar omplint part del seu programa electoral.

Segons va indicar l’encarregada d’anunciar la primera secretaria de la formació, Susanna Vela. hi ha tot per fer. Les línies mestres, però també treballar amb subgrups de treball que ja s’estan creant per aprofundir en punts com ara la llei electoral, la nacionalitat, els comuns, el benestar social, el model de treball, els serveis socials o l’habitatge. 

El que  té clar Vela és que «la campanya [electoral] fa dies que ha començat», tot i que queda més d’un any perquè el Govern de Martí compleixi els 4 anys de mandat i López té el suport de tothom, com demostren les 70 firmes validades que ha aconseguit.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT