PUBLICITAT

Andorra la Vella

Bomosa proposa un projecte educatiu a l’Alberg de la Comella

La Granja Andorra s'enfoca en donar protagonisme a nombrosos col·lectius

Per El Periòdic

Un vista aèria de l’Alberg de la Comella.
Un vista aèria de l’Alberg de la Comella. | El Periòdic

En el marc del concurs convocat pel Comú d’Andorra la Vella per a la concessió per un termini de 15 anys de l’Alberg de la Comella, Univers Bomosa, La Granja i quatre col·laboradors andorrans experts en el món de l’educació, van presentar ahir una proposta única amb un servei innovador. 

 

Segons exposa l’entitat, l’Alberg de la Comella reuneix unes instal·lacions de gran qualitat i un entorn òptim per a desenvolupar un servei en un projecte que el grup ha presentat amb el nom: La Granja Andorra, un servei educatiu innovador dirigit a una gran varietat de col·lectius, focalitzat al país i obert a les persones que busquen aquest tipus d’oferta especialitzada.

Per elaborar aquesta proposta educativa i amb la intenció de situar-la a l’Alberg de la Comella, Bomosa i La Granja han unit esforços amb diferents persones i organitzacions, aportant cadascú el coneixement i experiència tècnica en el camp de l’educació emocional, la capacitat de gestió d’empreses, els recursos humans i econòmics necessaris, uns valors compartits i un concepte de servei educatiu d’avantguarda.

Model implantat a Catalunya

Infants del país, els seus mestres i les famílies seran els primers beneficiats, juntament amb els esportistes, universitaris, la gent gran i les empreses i organitzacions que necessitin millorar les competències emocionals dels seus treballadors. La Granja (Catalunya) és la primera amb un mètode registrat que entrena les competències emocionals de nens i joves amb resultats demostrats científicament pel GROP de la Universitat de Barcelona i al seu programa han participat escoles, universitats, organitzacions i grups tals com el projecte Escola Granja: Jesuïtes de Sarrià, La Salle Bonanova, Súnion o Montserrat i escoles de l’òrbita internacional entre les quals figuren l’Escola Japonesa, Liceu Francès o Zürich Shule.

Dins dels projectes dirigits a clubs i estades i escoles esportives destaca el treball amb el Campus de bàsquet del Barça o la Masia del Barça en el marc del projecte Masia 360. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT