PUBLICITAT

Cotlliure

Presència del Lycée al concurs internacional Antonio Machado

El centre escolar de la capital s’emporta el primer i tercer premi del certamen

Per El Periòdic

Les tres participants i la professora.
Les tres participants i la professora. | LCF

Les alumnes del Lycée Comte de Foix d’Andorra la Vella, Cezara Corduneanu i Marta Font Junyent, han aconseguit el primer i el tercer premi juvenil respectivament a l’onzena edició del prestigiós concurs literari internacional de la Fundación Antonio Machado, que presideix Joëlle Santa Garcia i que coordina i dinamitza Mercedes Cuesta.

El certamen ha comptat amb la participació de 13 escoles de Catalunya, Andorra i França. El Lycée ha aportat tres participants, les dues premiades i Selene Martín, totes elles alumnes del darrer curs de batxillerat amb la professora Canòlich Travesset, coordinadora i impulsora del guardó a Andorra.

El lliurament de premis s'ha fet avui a Cotlliure (Catalunya Nord) en un acte emotiu en record del poeta espanyol mort a l’exili. La jornada ha comptat amb una lectura de poemes a càrrec de Manuela Parra, Antonio Orihuela, Paco Gómez Nadal i Vital Heurte, així com dues conferències amb Fanny Rubio (El poeta que vigilaba nuestro sueño: Antonio Machado y la poesía española de posguerra) i Marifé Santiago Bolaños (Antonio Machado, bueno en el buen sentido).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT