PUBLICITAT

Martínez i Navarro vencen a la prova de Canillo

EL PERIÒDIC
CANILLO

El passat dissabte el rocòdrom de la Cascada de Canillo la quarta de les sis proves del Circuit d'Andorra d'Escalada Esportiva. La prova, organitzada per la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) amb el suport del Comú de Canillo, va reunir vint escaladors. Els vencedors en sènior van ser José Martínez (Bloc Café) i Eugènia Navarro (FAM).

Oriol Badia i Jordi Pepiol van completar el podi masculí amb Martínez al capdavant. L'actual líder del Circuit, Jordi Ordóñez, només va poder ser quart, ja que en la segona via de les tres previstes va patir una relliscada que li va fer perdre totes les opcions per ser entre els tres millors. En sènior femenina Natàlia Mariné i Anna Casals van completar el podi que va dominar Navarro. Entre els joves, Janna Faure es va imposar en juvenils femenins i Aaron Espinosa en juvenil masculí, mentre que en júnior el primer va ser Guillem Colell, seguit per Pierre Faure i David Morat.

A falta de dues proves, al capdavant de la classificació sènior del Circuit trobem Eugènia Navarro i Jordi Ordóñez. La propera prova es realitzarà el 9 octubre a la sala d'escalada Bloc Café.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT