PUBLICITAT

Andorra la Vella

S’allarga el retorn a les pistes de Burjanadze

La recuperació de la lesió al genoll dret amplia terminis i el club no posa data per a la reaparició

Per El Periòdic

Llançament de tir lliure de Burjanadze la temporada passada.
Llançament de tir lliure de Burjanadze la temporada passada. | Maricel Blanch

La tornada de Beqa Burjanadze es produirà més tard del que inicialment es plantejava. Els terminis dela recuperació del genoll dret s’allarguen, i al BC MoraBanc Andorra no volen posar dates per a que torni a les pistes.

El georgià arrossega la lesió des de la temporada passada, i ja no va poder disputar els quarts de final dels play-off davant el Reial Madrid. Tampoc va competir a l’estiu amb la seva selecció a l’Europeu i s’esperava que properament pogués tornar a jugar, però per assegurar la recuperació el millor possible al club prefereixen no forçar i no posar data al retorn.

Cessió per progressar

El MoraBanc confirmava ahir la cessió fins a final de temporada de Przemek Karnowski al Montakit Fuenlabrada. La marxa del polonès, fitxat aquesta campanya, es produeix per a que s’aclimati a la Lliga Endesa, en la que és la seva primera temporada com a professional, després de passar pel bàsquet universitari dels Estats Units. «Pensem que aquesta és la millor situació perquè el jugador mantingui la seva evolució i adaptació al bàsquet europeu», exposava Francesc Solana, director general del MoraBanc. El pivot va signar per dos anys i se segueix comptant amb ell: «És un jugador en el que tenim moltes esperances de futur i que pensem que serà important per a nosaltres».

Albicy, endollat

Després de jugar els partits de classificació pel Mundial amb França, Andrew Albicy tornava als entrenaments amb el MoraBanc. Amb el combinat gal va anar «molt bé, hem aconseguit un quatre de quatre, complint l’objectiu que teníem. Vam tenir un partit molt difícil contra Rússia i les coses estan sortint molt bé», exposava el base francès, que està passant per un estat de forma elevat: «Estic en un bon moment. A l’equip portem quatre victòries consecutives i amb a selecció les coses han anant molt bé. Esperem mantenir aquesta línia. El nostre objectiu ara són els play-off, hem recuperat jugadors i crec que estem preparats per intentar aconseguir-ho».

Diumenge els andorrans visiten a l’Iberostar Tenerife. De cara a entrar als play-off, aquest matx «és molt important. Porten les mateixes victòries i derrotes que nosaltres. És un equip sòlid i més a casa seva. Havent-los guanyat com vam fer-ho aquí a la primera volta és una victòria que en cas d’aconseguir-la comptaria doble per a nosaltres». Respecte a la marxa de Karnowski va manifestar que «és el seu el primer any com a professional i per a ell és una bona opció» jugar al Funelabrada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT