Cabanas finalitza 22è al Campionat de Sabadell

El corredor de l’MVK*25-ACA conclou al Trofeu Joan Escolà a la 39a plaça de la classificació

Cabanas encapaçala el grup de corredors.
Cabanas encapaçala el grup de corredors. | MVK*25-ACA

L’ MVK*25-ACA va prendre part el cap de setmana en dues carreres. Òscar Cabanas va ser el més destacat entre els components de l’equip andorrà a les dues curses.

El Campionat de Sabadell tenia un recorregut de 121 quilòmetres. Es va escapar un grup de quatre unitats, que es van jugar la victòria a l’esprint. El més ràpid era Wouter Been amb un crono de 3.08.03 hores, el mateix que la resta de corredors amb qui va compartir escapada. Segon era Iván Martínez i tercer Miquel Escolà. Cabanas va concloure a la 22a plaça, en un tercer grup a 2.55 minuts, igual que Samu Ponce, que va ser 26è. Miquel Martínez era 38è a 3.04. Dels 190 participants només van finalitzar 52. L’MVK*25-ACA va acabar cinquè per equips a 6.00 del guanyador, el West-Frisia.

El dia abans havien participat al Trofeu Joan Escolà, amb un traçat de 103 km. El triomf també s’havia decidit a l’esprint entre una quinzena de ciclistes. Es va imposar Guillem Garcia amb un temps de 2.28.35, el mateix que marcaven els altres escapats. Sergio Casanova va ser segon i David Gómez tercer. Cabanas va completar la cursa al 39è lloc a 1.33, igual que Julio Pintado (40è), Miquel Martínez (56è) i Samu Ponce (59è). Joel Ponce va ser 91è a 10.40. L’MVK*25 -ACA era sisè per conjunts, a 3.06 del Portet Instal·lacions.

Premi per a Gómez

Albert Gómez, de l’equip aragonès elit sub-23 la Tova Asesorias Almudevar, va guanyar la classificació de les metes volants del Memorial Mariano Cabrero, que constava d’un circuit de 86 km a les carreteres d’Osca. El ciclista andorrà va concloure a la 63a posició a 5.16 del guanyador, Iñaki Goiburu, que cobria la distància en 2.00.56. A sis segons arribaven els primers dels seus perseguidors. En segon lloc acabava Felis Luengo i en el tercer Samuel Campos.