PUBLICITAT

El Míting d’Encamp tindrà 400 participants

Hi participaran 15 clubs, cinc del principat

Per El Periòdic

D'esquerra a dreta, la presidenta del Club Natació Encamp, Elsa Rigau, el conseller d'Esports del comú d'Encamp, Xavier B. Fernández Carrió, i el director del Complex esportiu i sociocultural d'Encamp, Ignasi Vinós.
D'esquerra a dreta, la presidenta del Club Natació Encamp, Elsa Rigau, el conseller d'Esports del comú d'Encamp, Xavier B. Fernández Carrió, i el director del Complex esportiu i sociocultural d'Encamp, Ignasi Vinós. | ANA

El pròxim 24 de març, el Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp acollirà la 25a edició del Míting internacional de natació d’Encamp, esdeveniment que comptarà amb la participació d’uns 400 nedadors. A més, haurà un equip de 50 persones entre àrbitres, tècnics i competició. El divendres anterior a la tarda seran els entrenaments oficials.


En total, hi participaran 15 clubs. Cinc d’ells seran del Principat: el Cleser, el Sant Julià, el Serradells, l’Escaldes i l’Encamp. La resta seran el CN Sant Boi, l’Esplugues, el CN Molins de Rei, el Granollers, el CN Berga Tossalet, el CN Berga Ressort, l’Atletisme Osca, el CN Viladecans, el Cabrera de Mar i el Puigcerdà.
La competició comptarà amb un total de sis categories repartides en prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, júnior i absolut. Per altra banda, tots els participants hauran de disputar proves eliminatòries. L’arbitratge correrà a càrrec de la Federació Andorrana de Natació i la Federació Catalana de Natació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT