PUBLICITAT

Pau Capell, ambaixador de la segona Jorma Urban Trail

La prova servirà per potenciar la Copa d’Andorra de Curses de Muntanya

Per El Periòdic

Corredors durant l’edició de l’any passat.
Corredors durant l’edició de l’any passat. | Viu la muntanya

Pau Capell és l’ambaixador de la segona edició de la Jorma Urban Trail, prova que es va presentar ahir i que es disputarà el proper 27 de maig a Escaldes-Engordany. Tindrà tres nivells: el verd, de cinc kilòmetres i 260 metres de desnivell, el blau, de 10 km i 600 m de desnivell i el vermell, de 21 km i 1.400 m de desnivell. És un recorregut que serà «100% escaldenc». En aquest sentit, la cursa fusiona els camins tradicionals que uneixen la ciutat amb la muntanya i es podrà gaudir de les espectaculars vistes de la Vall de Madriu i de la vessant solana de la muntanya del Comú.
És una prova accessible a tots els perfils, des de corredors experimentats fins a les famílies que vulguin compartir l’afició a la muntanya. Tècnicament, és una etapa que permetrà córrer molt. 
Com a novetats, aquest any es tindrà un dorsal personalitzat, una bossa més completa gràcies als tretze col·laboradors de la prova, la millora dels avituallaments i els sis entrenaments que es realitzaran prèviament amb el club recentment presentat No Limits. A partir del 7 d’abril, cada dijous a les vuit del vespre es podrà fer entrenaments físics i de recorregut gratuïts per preparar la prova.

«La primera edició de la cursa va tenir molt bon retorn i aquest any preveiem 300 inscrits»

En paraules de Jordi Vilanova, conseller d’esports del Comú d’Escaldes-Engordany, «la primera edició, la de l’any passat, va tenir molt bon retorn». «Per aquest any preveiem tenir 300 inscrits a la prova, sempre vetllant per la seguretat dels corredors», comentava.
El president de la Federació Andorrana de Muntanyisme, Jaume Esteve, manifestava la importància de «donar força» a la Copa. «Volem crear uns esdeveniments amb certa envergadura que vingui gent que vingui a descobrir les nostres muntanyes i el nostre país en un àmbit competitiu», afegia.

Capell, cap de cartell

Jordi Vilanova vol que el prestigiós corredor ajudi a l’organització «a tenir més corredors i donar a conèixer la Copa d’Andorra». En aquest sentit es voldrà tenir més ressò i atraure l’atenció més corredors en benefici dels col·laboradors». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT