PUBLICITAT

Andorra la Vella

Ja està acabada la mitjana de 400 metres de l’avinguda Tarragona

S’estén entre la rotonda dels Marginets i la de Prada Casadet

Per El Periòdic

La mitjana compta am gespa, arbres i enllumenat públic.
La mitjana compta am gespa, arbres i enllumenat públic. | ANA / D. R.

Ja s’ha posat punt i final als treballs de la nova mitjana de 400 metres que s’ha construït al centre de la calçada de l’avinguda Tarragona. Aquest projecte de millora estava inclòs dins la segona fase d’embelliment d’aquesta zona. La nova mitjana ocupa una amplada d’1,30 metres i compta amb gespa, diversos arbres i enllumenat públic. Concretament, s’estén entre la rotonda dels Marginets i la de Prada Casadet, informa l’ANA. 

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va celebrar dijous a matí que aquesta part de la fase d’embelliment s’hagi acabat més d’una setmana abans del que estava previst. També va destacar que s’hagués enllestit sense causar afectacions importants al trànsit. «Li dona un caire més urbà i més modern», va explicar la cònsol. 

Ara falta acabar l’altra part d’aquesta segona fase de l’avinguda, que és la de millorar les voravies laterals i instal·lar-hi un carril bici en sentit nord, d’1,25 metres d’amplada, i que també comptarà amb una petita mitjana de 55 centímetres perquè quedi segregat i apartat de la carretera general. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT