PUBLICITAT

Verdú, segon al gegant FIS de Sainte Foy Tarentaise

Cande Moreno puja al tercer esglaó del podi als Campionats d’Espanya

Per El Periòdic

Joan Verdú al podi del gegant de Sainte Foy Tarentaise, ahir.
Joan Verdú al podi del gegant de Sainte Foy Tarentaise, ahir. | FAE

Joan Verdú segueix recol·lectant bons resultats. Ahir es va disputar la segona prova de gegant FIS a l’estació francesa de Sainte Foy Tarentaise i l’esquiador andorrà va obtenir una magnífica segona posició.

Va fer una bona mànega marcant el millor temps: 52,61. A la segona baixada va marcar 52,14 i finalment va sumar un temps de 1.44,74 que li va servir per quedar segon, a 0,14 del francès Remy Falgoux. Tercer va ser Maurus Sparr, a 0,30. En aquest sentit, l’andorrà va marcar 14,70 punts FIS, el que marca l’alt nivell de la carrera, que va comptar amb un centenar de participants.

Per altra banda, a la segona jornada dels Campionats d’Espanya que se celebraven ahir a Sierra Nevada, Cande Moreno va aconseguir ser tercera al gegant, de manera que va donar un nou podi a Andorra. Va marcar un temps total de 1.52,71, un bon crono gràcies a la victòria a la segona mànega, en la que va marcar 57,74. Moreno va acabar a 1,67 de la vencedora, Júlia Bargallo i a 0,30 de la segona, Patrícia Miquel.
Igualment, Xènia Rodríguez va ser 11a amb 1.55,80, a 4,76 de la primera. 
En categoria masculina, Robert Solsona va ser tercer al gegant amb un temps de 1.48,14, a 0,60 del guanyador, Juan del Campo i a 0,10 del segon, Ricard Ortega. Àxel Esteve va aconseguir la quarta posició amb un temps de 1.18,15. Àxel Rius va ser vuitè, a 1,31, i Albert Pèrez, 10è, a 1,51. 

Així mateix, avui es disputa l’eslàlom d’aquests campionats.

12 i 13 d’abril

Els Campionats Nacionals d’Andorra d’eslàlom i gegant es disputaran a Arcalís (Vallnord) el dijous 12 i el divendres 13 d’abril. El primer dia es disputaran les proves masculines i femenines d’eslàlom i el segon, les de gegant.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT