PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Nova campanya de circulació a les rotondes

Els controls començaran dissabte a les 7 del matí i s’allargaran fins el dia 21

Per El Periòdic

Dos agents i un conductor durant un control, ahir.
Dos agents i un conductor durant un control, ahir. | Sergi Pérez

En quant acabi la campanya de control de consum d’alcohol i drogues al volant, engegada per la Policia durant aquesta Setmana Santa, s’iniciarà una de nova en relació a la circulació a les rotondes. Aquests nous controls començaran dissabte a les 7 del matí i acabaran el dia 21 a les 19:00h. 

L’objectiu és avaluar el fet de no regular la velocitat o no extremar les precaucions a les rotondes o als encreuaments; canviar de direcció sense observar si hi ha altres vehicles o fer aquest canvi de direcció sense advertir els altres vehicles o bé fer-ho amb una maniobra incorrecta, entre d’altres infraccions.

Segons fonts policials, el motiu d’aquesta campanya és l’augment significatiu en els últims mesos dels accidents de trànsit, arran d’una forma incorrecte o imprudent de circular a les rotondes. Amb els nous controls, es pretén «disminuir l’accidentalitat».
 
Com en ocasions anteriors, des de la Policia s’informa d’aquesta campanya per tal que els conductors puguin estar assabentats que es faran aquests controls a les rotondes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT