PUBLICITAT

Xipre apallissa una fluixa Andorra a la Copa Davis

El proper rival és Mónaco, que va humiliar sense pietat a San Marino

Per El Periòdic

L’equip andorrà que juga la Copa Davis.
L’equip andorrà que juga la Copa Davis. | FAT

L’equip nacional de la Copa Davis va debutar amb una dramàtica derrota contra Xipre per 0 a 3 en el torneig del grup III d’Europa que s’està celebrant a Plovdiv (Bulgària). 

Èric Cervós i Guillermo Jaurégui no van poder fer res davant dels jugadors xipriotes que van ser molt superiors en tots els sentits. En els individuals, van perdre per un doble 6-0 respectivament. Petros Chrysochos va acabar amb Jaurégui i Menelaos Efstathiou no va donar opció a Cervós. En els dobles, Andorra va millorar lleugerament el paper i van perdre per 2 a 6 i 3 a 6 contra Nicholas Campbell i Eleftherios Neos. Així i tot, els andorrans van aconseguir dominar per 3 a 1 en el segon parcial. Però va ser insuficient.

«Chrysochos ha fet un partit molt dur però Jaurégui va lluitar cada punt. A més, Cervós va donar el seu màxim, va estar al nivell més alt a tots els jocs i va fer un gran esforç», explicava Laurent Recouderc. «Volem ajudar als joves a passar-ho bé, a fer que millorin i agafin experiència, de fet, als dobles, els dos van tenir molta confiança i van començar a jugar millor i anar a més, i, fins i tot, van arribar a dominar. Ahir estaven molt contents i van començar a entendre com jugar, com estar al 100%», manifestava. «Ara intentarem lluitar encara més», sentenciava. 

Avui Andorra juga contra la tot poderosa Mònaco, que ahir va humiliar a San Marino, equip que no va ser capaç de guanyar ni un sol joc. «És un rival duríssim, Jaurégui anirà d’u i Poux-Gautier, de dos. En dobles tornaran a jugar els joves, farem que agafin més ritme i intentarem guanyar tot a partir de San Marino. Ara ells són la prioritat, són el futur del tennis d’Andorra», comentava Recouderc, qui no podrà jugar perquè segueix amb molèsties.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT