PUBLICITAT

Pujol, important baixa per al partit contra Macedònia

R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pujol, en el matx contra Irlanda, lluita per una pilota amb Paul Green Foto: PETER MORRISON / AP

La primera baixa segura del seleccionador nacional, Koldo Álvarez, per al partit de demà contra Macedònia és Marc Pujol. El migcampista no estarà disponible per lesió, i en semblant situació es troba Xavi Andorrà, amb un esquinç de turmell, el qual ahir va fer entrenar amb l’equip com a prova. Koldo decidirà avui.

La situació de Pujol és complicada perquè el seu problema muscular és en un lloc difícil de recuperar amb rapidesa. Amb els resultats de l’ecografia en la mà, el jugador del FC Andorra ja sap que no pateix cap trencament fibrilar, però sí una elongació de 2,5 centímetres, a més d’una tendinitis en l’abductor de la seva cama. Pujol segueix un tractament de fisioteràpia, però el procés no serà tan ràpid com per veure’l davant de Macedònia demà. De fet, no ha entrenat ni un minut des del dissabte, quan es va lesionar. El jugador va manifestar ahir que intentarà ser al matx de dimarts a Armènia, però assumeix que en tot cas arribaria just. De moment, assegura que només cal esperar a veure com evoluciona.

Per la seva part, Xavi Andorrà és una incògnita. Les proves mèdiques han revelat esquinç de segon grau al turmell, i tot i que al caminar no li fa mal, ahir va acudir a l’entrenament del vespre a Aixovall perquè Koldo Álvarez estudiés si efectivament està o no en condicions per jugar. «Primer intentaré córrer i si no em fa mal tocaré pilota, i ja veurem què passa», va dir ahir el jugador que es va lesionar dissabte en el mateix partit que Pujol, contra el Balaguer B.

macedònia ja és al principat / La selecció de Macedònia ja és a Andorra per disputar el matx de demà a les 19.00 a l’Estadi Comunal. El combinat macedoni tindrà avui el seu primer entrenament al Principat. Serà a les 19.00 d’aquesta tarda a l’escenari del partit, on just després, al voltant de les 20.30, serà el torn per a Andorra.

KOLDO: «NO ÉS LA MATEIXA MACEDÒNIA» / El seleccionador Koldo Álvarez va assegurar ahir que la selecció de Macedònia d’ara no és la mateixa a la qual va derrotar Andorra el 13 d’octubre del 2004 en el Premundial d’Alemanya per 1-0 amb gol de Bernaus: «Estem més pendents del rival que altra cosa, quan aquest equip ha competit molt i ha canviat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT